İlim ve Kültür Merkezi Vakfi

Vakfimiz Uluslararasi Bi̇r Vakif Olup İnsani̇ Ve Eği̇ti̇m Amaçlidir.toplumun Her Kesmi̇nde İlmi̇,manevi̇,ve Maddi̇ Yükselmeyi̇ Hedefler, Bi̇li̇m Ve Eği̇ti̇m Yolunda İlerlemeyi̇, Cehaleti̇ Ortadan Kaldirmaya Ve Toplumlarin Entegrasyonuna.

İmam Evzai̇i̇ Üni̇versi̇tesi̇

1979'da Lübnan'da kurulan köklü Bir Üniversitedir. Lübnan Yüksek Eğitim Bakanlığı ve Arap Üniversiteleri Federasyonu tarafından tanınmaktadır. İslami düşünceye ve İslami ilimlerde eğitim vermekte olup, hem Araplara hem de Türklere eğitim verebilmektedir. Eğitim dili Arapçadır ve derslere katılım zorunlu değildir. Sınavlar sadece senede bir defa (Türkiye ve Suriye'de) yapılmaktadır. Tüm eski ve yeni lise diplomaları kabul edilmektedir. Diğer üniversitelerden herhangi bir sebeple ayrılan öğrenciler de kabul edilirler.

Darul-ulum Aliştirma Ve Geli̇şti̇rme Ensti̇tüsü

İlim Kültür Vakıf’ı tarafından idare edilen bir eğitim merkezi olup. Bir grup nitelikli ve yetkin eğitmenle birlikte İstanbul'daki Arap topluluğuna eğitim standartlarına göre hizmet vermek için eksiksiz bir eğitim programı oluşturmayı amaçlamaktadır. Asıl amaç, deneyimsiz kişilerin işgücü piyasasına girmelerine ve Türk toplumuna entegre olmalarına yardımcı olacak entellektüel, kültürel ve pratik becerilerini geliştirmektir.

Bi̇z Ki̇mi̇z

Vi̇zyonumuz

Bi̇li̇m Ve Eği̇ti̇m Yolunda İlerlemeyi̇, Cehaleti̇ Ortadan Kaldirmaya Ve Toplumlarin Entegrasyonuna Katkida Bulunmaya Çalişiyoruz.
Adopt-an-orphan-tr
Ensure-a-studen-trt